Tabel Furnizori

Înregistrările vor fi afișate într-un tabel de administrare, funcționalitățile descrise pentru un astfel de tabel de regăsesc la secțiunea Table Management.

Tabelul de administrare al furnizorilor vă permite sortarea ascendentă și descendentă și căutarea rapidă după:
• nume;
• CUI;
• localitate;
• sector/județ;

Buton Editeaza

La acționarea acestui buton, ce apare pe fiecare linie din tabel, se vor afișa detaliile unui furnizor. Tot prin acționarea acestui buton se vor putea modifica datele unui furnizor (vezi fereastra de adăugare/modificare furnizor)

Adăugare/Modificare furnizori

Câmpurile obligatorii pentru a adăuga un nou furnizor sunt:

-nume;

-adresă;

-localitate;

-sector/județ;

-telefon;

-email;

-CIF;

Valorile care vor fi introduse în unele câmpuri vor fi validate de expresii regulare, câmpurile sunt următoarele: email, CIF, CNP, serie și număr buletin. Pentru aceste câmpuri dacă valorile introduse nu sunt în format corect se vor afișa mesaje de eroare.

Câmpurile CNP, serie și număr buletin trebuie să corespundă standardului românesc pentru informații de identificare personală. Valoarea introdusă pentru câmpul CIF trebuie sa corespundă unui Cod de identificare fiscală definit pentru România.

În momentul completării unor câmpuri sunt sugerate valori care încep cu literele scrise, aceste câmpuri sunt: localitate, sector/județ, țară, cod poștal, banca, funcția. De exemplu pentru câmpul localitate se introduce Baia, în lista de sugestii vor fi afişate valorile: Baia Mare, Baia Sprie, Baia Borșa.

Adăugare

După completarea câmpurilor obligatorii în formatul corect la acționarea butonului de Adaugă, fereastra de adăugare/modificare furnizor se va închide automat și veți fi redirecționați către tabelul de administrare al furnizorilor, unde se va putea observa înregistrarea nou adăugată.

Buton Renunta

Prin simpla acționare a butonului Renunță veți putea renunța oricând la adăugarea/modificarea unui furnizor.

Buton Modifica La modificarea unui furnizor, sunt aceleași câmpuri obligatorii ca și la adăugare. Modificarea unui furnizor se face la acționarea butonului Modifică.
Tabel Furnizori

Tabel Furnizori

Adăugare Furnizor

Adăugare Furnizor