Chestionar 12 – Septembrie 2011

Manual > Chestionare > Chestionar 12 - Septembrie 2011

Septembrie 2011 – Chestionar bibliotecar

1. Considerați că, afișarea pe prima pagină a catalogului, a ultimelor titluri adăugate în catalog, a celor mai apreciate titluri și a celor mai comentate titluri din catalog este benefică?

2. Considerați căutarea simplă o metodă eficientă de navigare în site?

3. Ce părere aveți despre metodele alternative de autentificare pe site?
4. Detaliile unei cărți sunt afișate conform standardului CZU. Considerați aceasta o metodă eficientă?

5. Pagina de detalii a unei cărți conține și referințe spre alte cărți de același autor, aceeași editură, subiect, etc. Considerați folositoare aceste informații?

6. Pentru a rezerva cu ușurință o carte, în pagina de detalii sunt afișate date despre disponibilitatea cărții vizualizate la biblioteca sau bibliotecile unde sunteți înregistrat. Vă este această facilitate de folos?

7. Adăugarea unei cărți la favorite facilitează utilizatorului accesul la cărțile pe care dorește să le găsească mai repede fie pentru a le rezerva, împrumuta sau cumpăra. Este această facilitate folositoare?

8. Postarea de comentarii pe pagina de detalii a unei cărți este încă o facilitate pusă la dispoziția utilizatorului. Considerați că este utilă această facilitate?

9. Cărțile pot fi recomandate prin facebook și alte rețele de socializare. Este o facilitate utilă?10. Fiecare carte poate primi o notă din partea fiecărui utilizator. Considerați că această facilitate este folositoare?