Chestionar 14 – Septembrie 2011

Manual > Chestionare > Chestionar 14 - Septembrie 2011

Septembrie 2011 – Chestionar bibliotecar

1. Modulul de autentificare lasă posibilitatea de a folosi un cont deja existent pe un site de socializare sau openID. Ați folosit această modalitate de autentificare?
2. Dacă aveți un cont activ la biblioteca, puteți vizualiza cărțile împrumutate sau rezervate. Este această facilitate folositoare?

3. Chiar dacă nu aveți un cont activ la bibliotecă, aveți totuși posibilitatea de a adăuga la favorite o anumită înregistrare, de a lăsa comentarii si de a da note. Ați utilizat aceste facilități?
4. Când sunteți autentificat puteți salva căutări avansate pentru vizualizarea lor ulterioară. Ați utilizat această facilitate?
5. Adresa e-mail poate fi schimbată la dorința utilizatorului. Ați utilizat această funcționalitate?
6. Parola poate fi modificată de asemenea. Ați utilizat această funcționalitate?
7. În cazul în care ați uitat parola singurul câmp pe care trebuie sa îl completați este adresa de e-mail. Considerați că există o posibilitate mai simplă de recuperare a parolei?

8. Câmpurile necesare pentru crearea unui cont nou sunt e-mail și parola. După confirmarea contului de e-mail, acesta devine valid și poate fi utilizat. Considerați complicat procesul de creare a unui nou cont?9. Prima pagină afișată după autentificare afișează atât informații despre utilizator cât și alte statistici despre acțiunile acestuia pe site și la bibliotecă. Considerați că ar putea fi utile și alte informații pe această pagină?10. Pagina de împrumuturi afișează atât împrumuturile active cât și istoricul împrumuturilor. Este utilă afișarea acestor informații?