Chestionar 2 – Martie 2011

Manual > Chestionare > Chestionar 2 - Martie 2011

Martie 2011 – Chestionar bibliotecar

1. Tabelul de administrare cărți afişează anumite câmpuri vi se par suficiente?
2. Dacă răspunsul dumneavoastră la întrebarea precedentă este c. atunci va rugăm să enumeraţi câmpurile care v-ar mai plăcea să apară în tabelul de administrare cărţi.3. Pe fiecare coloană ce apare în tabelul de administrare cărți, se poate face o căutare simplă, folosiţi această funcţionalitate ?
4. Tabelul de administrare cărți permite şi o căutare complexă, folosiţi această funcţionalitate ?
5. Căutarea avansată, permite selectarea anumitor cuvinte cheie, după selecţia acestui cuvânt, selectează modalitatea de căutare care poate fi: conține, cuvinte cheie, începe cu, exact. Vi se par suficiente aceste modalităţi de căutare?
6. Dacă răspunsul dumneavoastră la întrebarea precedentă este c. atunci va rugăm să enumeraţi modalitățile care v-ar mai plăcea să apară în modalitatea de căutare.7. Tabelul de administrare cărți permite şi adăugarea unei noi cărţi, prin apăsarea unui buton se deschide formularul de adăugare carte. Vi se pare intuitiva această modalitate de adăugare a unui cărţi.8. Dacă răspunsul la întrebarea precedentă este b , atunci va rugăm sa descrieți cum ar fi mai intuitivă opțiunea de adăugare:9. Vi se par suficiente funcționalitățile ce le are tabelul de administrare cărți?10. Dacă răspunsul la întrebarea precedentă este b , atunci va rugăm sa descrieți funcționalitățile care ați dori să mai apară pe tabelul de administrare cărți:11. În formularul de adăugare carte vi se par suficiente câmpurile care apar?
12. Daca răspunsul dumneavoastră la întrebarea precedentă este c. atunci va rugăm să enumeraţi câmpurile care v-ar mai plăcea să apară în formularul de adăugare carte.13. Vi se par ușor modul de completare al formularului de adăugare carte?14. Dacă răspunsul la întrebarea precedentă este b va rugam sa ne descrieți cum a-ți fi preferat să faceți adăugarea datelor unei cărți:15. Vi se pare ușor modul de modificare a datelor unui cărţi?16. Dacă răspunsul la întrebarea precedentă este b va rugam sa ne descrieți cum a-ți fi preferat să faceți modificarea datelor unei cărți: