Chestionar 9 – Iunie 2011

Manual > Chestionare > Chestionar 9 - Iunie 2011

Iunie 2011 – Chestionar cititor

1. Tabelul de administrare cititori afişează anumite câmpuri vi se par suficiente?
2. Dacă răspunsul dumneavoastră la întrebarea precedentă este c. atunci va rugăm să enumeraţi câmpurile care v-ar mai plăcea să apară în tabelul de administrare cititori.3. Pe fiecare coloană ce apare în tabelul de administrare cititori, se poate face o căutare simplă, folosiţi această funcţionalitate ?
4. Tabelul de administrare cititori permite şi o căutare complexă, folosiţi această funcţionalitate ?
5. Căutarea avansată, permite selectarea anumitor cuvinte cheie, după selecţia acestui cuvânt, selectează modalitatea de căutare care poate fi: conține, cuvinte cheie, începe cu, exact. Vi se par suficiente aceste modalităţi de căutare?
6. Dacă răspunsul dumneavoastră la întrebarea precedentă este c. atunci va rugăm să enumeraţi modalitățile care v-ar mai plăcea să apară în modalitatea de căutare.7. Tabelul de administrare cititori permite şi adăugarea unui nou cititor, prin apăsarea unui buton se deschide formularul de adăugare cititor. Vi se pare intuitiva această modalitate de adăugare a unui cititor.8. Dacă răspunsul la întrebarea precedentă este b descrieți o modalitate mai intuitivă de adăugare a unui cititor.9. Vi se par suficiente funcționalitățile ce le are tabelul de administrare cărți?10. Dacă răspunsul la întrebarea precedentă este b va rugam să enumerați ce funcționalități ați mai dori să apară pe tabelul de administrare cărți:11. În formularul de adăugare cititor vi se par suficiente câmpurile care apar?
12. Daca răspunsul dumneavoastră la întrebarea precedentă este c. atunci va rugăm să enumeraţi câmpurile care v-ar mai plăcea să apară în formularul de adăugare cititor.13. Vi se par ușor modul de completare al formularului de adăugare cititor?14. Dacă răspunsul la întrebarea precedentă este b va rugam sa ne descrieți cum ați fi preferat să faceți modificarea datelor unui cititor:15. Vi se pare ușor modul de modificare a datelor unui cititor?16. Dacă răspunsul la întrebarea precedentă este b precizaţi cum ați fi preferat să faceți modificarea datelor unui cititor: